Sairion päiväkoti

Rakennus on alunperin v.1915 rakennettu keuhkotautiparantolaksi, joka on jo 50-luvulla muutettu päiväkodiksi. Hankkeen aluksi tehtiin rakennushistoriaselvitys. Toteutussuunnittelussa oli Kaupunginmuseo mukana. Rakennusta kohdeltiin kuten suojelurakennusta, vaikka vanhassa kaavassa ei suojelumerkintää ollutkaan.

Aunelan kirjasto ja nuorisotalo

Rakennus liittyy Aunelan koulun ja urheilutalon muodostamaan kokonaisuuteen. Hankkeeseen kuului myös koko 2,5 hehtaarin piha- ja urheilualueen uusimista. Rakennus on puurunkoinen. Sekä sisä- että ulkoverhouksissa käytettiin puuta monessa muodossa. Julkisivu käsiteltiin luonnonöljy- ja tervapohjaisella maalilla.

Milavida,TAMPEREEN HYVÄN RAKENTAMISEN PALKINTO 2015

Ilmakuva Milavida yksityispalatsista

Rakennus on alunperin tehtailija Peter von Nottbeckin rakennuttama yksityispalatsi vuodelta 1898. Rakennus siirtyi Tampereen kaupungin omistukseen jo 1900-luvun alussa ja on siitä asti toiminut museona. Rakennuksella on värikäs historia, mm sota-ajoilta. Rakennuksessa toimii aktiivisen näyttely- ja museotoiminnan lisäksi myös kahvila ja tilausravintola. Toteutussuunnittelussa oli Museovirasto mukana. Rakennusta kohdeltiin kuten suojelurakennusta, vaikka vanhassa kaavassa ei suojelumerkintää … Lue lisää

Kuohunparkki, KANGASALAN VUODEN RAKENNUSHANKE 2019

Kangasalan keskustan kehityshankkeen yksi osa on tämä pysäköintilaitos ja sen edusaukio. Rakennuksessa on 332 autopaikkaa. Rakennuksen julkisivuissa on käytetty betonia, reikäpeltiä ja lehtikuusta. Myös köynnösistutukset ovat osa julkisivua. Hankkeessa tehtiin yhteistyötä myös taiteilijoiden kanssa. Julkisivussa on Tarja Pitkänen-Walterin teos renkaanjäljistä. Sisätiloissa on Susanna Majurin suuria valokuvateoksia. Rakennus palkittiin Kangasalan vuoden 2019 rakennushankkeena.

Lielahtikeskus, Tampereen hyvän rakentamisen kunniamaininta 2014

Tampereen kaupunki ja NCC Property Development Oy järjestivät yhdessä Lielahden aluekeskuksen suunnittelusta kaksivaiheisen kutsukilpailun vuonna 2012, jonka toimistomme voitti. Rakennus on niin sanottu hybridirakennus johon on sijoitettu sekä kaupallisia että Tampereen kaupungin tarjoamia julkisia palveluja. Julkisista palveluista mainittakoon muun muassa kirjasto, Lielahden terveyskeskus, hammaslääkäri, senioreiden palvelukeskus. Kaupallisia palveluja kohteessa edustavat mm. muotiliikkeet, ravintolat, kahvilat, yksityiset … Lue lisää