TOIMISTO

HENKILÖKUNTA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

 
height= 184

ARKKITEHDIT A3 OY

YHTIÖ

Arkkitehdit A3 Oy on perustettu 2004. Olemme yhdyskunta-, rakennus- ja korjaussuunnittelupalveluja tarjoava nuorekas ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto. Toiminnastamme vastaavat kokeneet osakasarkkitehdit Vesa Moilanen, Esa Niva ja Juha Väisänen. Osakkaiden lisäksi osaavaan tiimiimme kuuluu useita arkkitehteja, sisustussuunnittelija ja arkkitehtiopiskelijoita. Olemme Arkkitehtitoimistojen Liiton (ATL) jäsen.

TAVOITE

Tuotamme asiakaslähtöisiä suunnittelupalveluja, joissa huomioidaan lainsäädännön suunnittelulle asettamat vaatimukset ja suunnitteluun liittyvä yhteiskuntavastuu. Tavoite kaikissa toimeksiannoissamme on luoda kestävää, kustannustietoista ja korkeatasoista rakennettua ympäristöä. Asiakkaan liiketoiminnan kehitys on myös meidän etumme.

TOIMINTAMALLI

Jokaisessa projektissamme yksi osakasarkkitehdeistä toimii vastuullisena pääsuunnittelijana huolehtien suunnitteluprosessin sujuvuudesta, suunnitelmien laadusta ja luottamuksellisista suhteista toimeksiantajaan.

Sujuvan suunnitteluprosessin varmistamiseksi hyödynnämme työssämme suunnittelun viimeisintä tekniikkaa. Suunnitteluohjelmistomme on ArchiCAD, joka perinteisen suunnitelmadokumentoinnin ja näyttävien visualisointien lisäksi soveltuu tarvittaessa koko rakennushankkeen tuotemallipohjaiseen tiedonhallintaan (BIM).

Ylläpidämme ja kehitämme ammatillista osaamistamme kouluttamalla henkilöstöämme säännöllisesti rakennusalan koulutustapahtumissa ja osallistumalla suunnittelukilpailuihin. Meihin voit ottaa yhteyttä kaikissa yhdyskunta- ja rakennussuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

AJANKOHTAISTA

-Olemme ottaneet Terve Talo- ja Kuivaketju 10 -menetelmät käyttöön suunnittelutyössämme.
-Asunto- ja peruskorjaussuunnittelu jatkuu edelleen vilkkaana.
-Useita julkisia rakennushankkeita on käynnissä, mm.Hämeenlinnan pääkirjaston peruskorjaus, Turun Aunelan Kirjasto-nuorisotalo, Kangasalan Parkkitalo.
-Niinikään useita asuinkerrostalohankkeita rakenteilla ja suunnitteilla, sekä Tampereella, että pääkaupunkiseudulla.

 

Katso esittelyvideo n.2min. paina tästä 

 


 

ARKKITEHDIT

 A3

 OY

 

ILMARINKATU 47

33500 TAMPERE 

Puh. +358 3 376 6673 

Fax. +358 3 376 6675 

etunimi.sukunimi@a3.fi 

a3@a3.fi  

www.a3.fi

copyright   ARKKITEHDIT  A3  OY